Bank 15 opent PoP-Up kweektuin: Makers Base Tilburg

BANK15 opent op 28 juli 2018 ‘Makers Base’. Een fysieke plek waar de ‘makers van morgen’ uit de hele wereld samenkomen met innovatieve bedrijven en nieuwsgierig publiek. Om te exposeren, van elkaar te leren en te innoveren.

Ik ben afgelopen zondag aan een wand-collage begonnen. Deze zal iedere week veranderd worden. Het proces wordt vastgelegd dmv polaroidfoto's die ook onderdeel gaan uitmaken van de collage. 

De uitdaging aangegaan

Denk groot! Denk in ruimte! adviseerde een bevriend kunstenaar mij vorige week en groot werd het binnen de kortste tijd. Synchroniciteit op de eerste plaats. Via Pakje kunst was ik uitgenodigd om mee te doen met Makers Base. Tijdens mijn bezoek heb ik verlekkerd door het pand gelopen. Ik kon ervoor kiezen om in het afbraakpand aan de Goirkestraat een 'af' schilderij op te hangen. Dat deed ik niet. Ik heb de uitdaging aangenomen om een grote collage te gaan maken. De start is gemaakt. Er is nu nog ruimte en er zal ruimte zijn. 

Terwijl ik aan het werk was kreeg ik ook het verzoek om een interview te geven over mijn motivatie om mee te doen en mijn opvatting over het project Makers Base. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. En daar zat ik ...

Het uiteindelijk resultaat eind september 2018. Helaas gaat het pand gesloten worden en zal het in afzienbare tijd gesloopt worden.

Wat blijft en wat gaat weer verder ...

Reageer op dit bericht