Galerie

Collage-kunst, handgeknipt en gesneden. Mixed media met eigen foto's, gevonden voorwerpen en andere zaken. Mijn collage-kunstwerken worden vaak ook gemaakt in mijn art-journal. Dat betekent dat er veel gebruik wordt gemaakt van materialen die ik vind tijdens mijn reizen.

uit 2017 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Overdressed

Overdressed

2022

De maand februari staat voor collagisten in het teken van Februllage. een intiatief van het Edinburgh Collage Collective in samenwerking met het Scandinavian Collage Museum. Het woord van 7 februari 2022 was: overdress. Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak. 

Seek and hide

Seek and hide

2022

Dit is collage 01-2022 naar aanleiding van de wekelijkse creatieve uitdaging van het Paris Collage Collective. Iedere week vormt een door hen gekozen foto aanleiding om tot een nieuwe collage te komen. Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak.  Een selectie van alle honderden wekelijkse collages is terug te vinden op de website ParisCollageCollective Diverse collages van mij hebben daar ook een plek gevonden.

We cannot tell

We cannot tell

2022

Dit is collage 05-2022 naar aanleiding van de wekelijkse creatieve uitdaging van het Paris Collage Collective. Iedere week vormt een door hen gekozen foto aanleiding om tot een nieuwe collage te komen. Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak.  Een selectie van alle honderden wekelijkse collages is terug te vinden op de website ParisCollageCollective Diverse collages van mij hebben daar ook een plek gevonden.

A rose is a rose is a rose

A rose is a rose is a rose

2021

Dit is collage 34-2021 naar aanleiding van de wekelijkse creatieve uitdaging van het Paris Collage Collective. Iedere week vormt een door hen gekozen foto aanleiding om tot een nieuwe collage te komen. Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak.  Een selectie van alle honderden wekelijkse collages is terug te vinden op de website ParisCollageCollective Diverse collages van mij hebben daar ook een plek gevonden.

Deep waters

Deep waters

2021

Dit is collage 38-2021 naar aanleiding van de wekelijkse creatieve uitdaging van het Paris Collage Collective. Iedere week vormt een door hen gekozen foto aanleiding om tot een nieuwe collage te komen. Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak.  Een selectie van alle honderden wekelijkse collages is terug te vinden op de website ParisCollageCollective Diverse collages van mij hebben daar ook een plek gevonden.

Tender without limits

Tender without limits

2021

Deze collage is gemaakt met materiaal van een collagist uit Roemenië.  Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak. 

Look forward now

Look forward now

2020

Voor deze dyptich Look forward now heb ik in juli 2020 een Gold Award ontvangen van de KanyerArtCollection in de VS. De collages zijn door hen aangekocht en toegevoegd aan hun collectie. bezoek hiervoor Kanyer Art Collection

Wrinkles to love

Wrinkles to love

2020

Dit is collage 32-2020 naar aanleiding van de wekelijkse creatieve uitdaging van het Paris Collage Collective. Iedere week vormt een door hen gekozen foto aanleiding om tot een nieuwe collage te komen. Op mijn instagram pagina zijn alle collages te vinden die ik wekelijks maak.  Een selectie van alle honderden wekelijkse collages is terug te vinden op de website ParisCollageCollective Diverse collages van mij hebben daar ook een plek gevonden.

Hoeveel thee kun je aan

Hoeveel thee kun je aan

2018

Tijdens mijn reizen in Nepal vind ik van alles... De vele hoeveelheden thee inspireerden mij tot het maken van deze collage in mijn art-journal

Een nieuwe wereld 2

Een nieuwe wereld 2

2019

Handgesneden collage met gebruik van eigen fotomateriaal. Dit werk is ook opgenomen in Dutch Collagionist volume 1

Een nieuwe wereld 1

Een nieuwe wereld 1

2017

Handgesneden collage met gebruik van eigen fotomateriaal. Dit werk is ook opgenomen in Dutch Collagionist volume 1