Maak tijd voor je dromen en zorg voor meer inspiratie in het leven van alledag.

Hoe maak jij tijd voor jouw dromen? Hoe zorg jij voor meer inspiratie in het leven van alledag of op je werk? Heb jij altijd al dat boek willen schrijven of je eigen bedrijf willen starten? The Artist’s Way heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het gaan uitvoeren van hun plannen, van hun dromen. In deze training leer je hoe je tijd maakt, hoe je voor meer inspiratie zorgt. Ervaar in korte tijd hoe je je creativiteit -weer- vorm kunt geven in je leven. Leer hoe je je dromen vertaalt naar concrete stappen.

De ervaring leert dat een training van vier maandelijkse bijeenkomsten erg goed werkt.

The Artist’s Way in vier bijeenkomsten start op twee momenten in 2019:

~ Voorjaar 2019 start op zaterdag 11 mei

~ Najaar 2019 start op zaterdag 31 augustus 2019

In vier bijeenkomsten, gecombineerd met zelf thuis aan de slag gaan, besteed je aandacht aan het oplossen van de verschillende blokkades die onze creatieve vermogens in de weg staan. Gestimuleerd door het werken in een kleine groep geef je jouw creativiteit -weer- vorm in je leven. De opbouw van de methode heeft iets van magie in zich. De onderwerpen sluiten naadloos op elkaar aan en er ontstaat een natuurlijk proces. Soms lijkt het zo vanzelfsprekend. Soms ook lijkt het alsof er niets gebeurt, soms even. Kleine en grote veranderingen, ze zorgen er samen voor dat je een transformatie ondergaat.

Data The Artist’s Way (4 maandelijkse bijeenkomsten) 2019

TAW zomer 2019: Zaterdagen 11 mei, 8 juni, 6 juli en 3 augustus 

TAW najaar 2019: zaterdagen 31 augustus, 28 september, 26 oktober en 23 november

Kosten training: € 345,- (excl. 21 % BTW)

Wat krijg je hiervoor?

 • Vier maandelijkse bijeenkomsten van 11.00 – 17.00 uur in het atelier van Jonaske.
 • Een inspirerend cadeautje bij aanvang van de training.
 • deskundige begeleiding en NLP en mindfulness oefeningen.
 • Aan het einde van de training heb je je eigen kunstenaarsboek gemaakt met daarin een creatieve weerslag van jouw proces.
 • Gebruik van benodigde materialen tijdens de trainingsdagen in het atelier.
 • Een wekelijkse mail met ondermeer informatie over het onderwerp van de nieuwe week en een wekelijkse inspiratiemail met verrassende inzichten en opdrachten.
 • Tijdens de training is er gratis koffie/thee en wordt een lichte lunch aangeboden.
 • In verband met de persoonlijke aandacht die ik geef tijdens deze training kunnen maximaal zes personen deelnemen.
 • Indien nodig kan er altijd met een datum geschoven worden.

Ga jij mee op een creatief avontuur? Schrijf je in of stuur mij je vragen voor meer informatie via deze link waardoor je mij mail stuurt over TAW.

Meer informatie: Wat is the ARTIST’S WAY

THE ARTIST’S WAY gaat ervan uit dat je goed bent zoals je bent en dat je zelf in staat bent om je inspiratiebron weer te vinden. THE ARTIST’S WAY is nadrukkelijk geen therapie. Mijn eigen ervaringen met The Artist’s Way en mijn visie op de ontwikkeling van mensen in het algemeen en creativiteit in het bijzonder, heb ik gebundeld tot een boeiende training van vier of twaalf bijeenkomsten. Mijn ervaring als gecertificeerd NLP master zet ik hier uiteraard ook bij in. Leren doe je sneller als je een goed gevoel hebt, je intuïtie kun je nog beter volgen als je de juiste beslissingsstrategie kent en door het omdraaien van nare gevoelens sta je meer open staan voor nieuwe ervaringen.

THE ARTIST’S WAY is een boek geschreven door Julia Cameron, en door het werken met dit boek geef je vorm aan je creativiteit. Het is een methode voor persoonlijke ontwikkeling. Maar, net als vele zelfhulp-boeken, dit is vaak erg moeilijk om in je eentje te doen. En veel mensen stranden daardoor in de goede bedoelingen. Dat is jammer. Maar, daarom bied ik de training THE ARTIST’S WAY aan.

Voor wie?

Deze training staat open voor iedereen die met het boek wil gaan werken en deze reis wil gaan doen; je dromen realiseren! Je hoeft dus helemaal geen schilder of fotograaf te zijn omdat ik dat ben! Misschien vind je tuinieren, naaien, koken, managementproblemen oplossen of je huis mooi inrichten leuk. Creativiteit kan van alles zijn en kent veel diverse uitingsvormen. Veel mensen hebben een zacht fluisterend stemmetje dat hen vertelt dat ze hun dromen veronachtzamen. Door te starten met THE ARTIST’S WAY leer je te luisteren naar deze stem.

Deze training is ook uitermate geschikt om in te zetten als teamtraining in je bedrijf. Vastgelopen in vastgeroeste structuren? Zoeken naar mogelijkheden om de creativiteit -weer- te kunnen inzetten in het werk?  Heb je als manager het gevoel dat er meer uit je team te halen is dan nu het geval is? Als team een training THE ARTIST’S WAY gaan doen kan een groot vliegwieleffect teweeg brengen in een nieuwe en gewenste richting.

 

Meer informatie over de Inhoud training als je bij mij THE ARTIST’S WAY gaat volgen

Door THE ARTIST’s WAY met een kleine groep mensen samen te doen versterk je de kracht van de methode. Jonaske treedt op als facilitator. Daarnaast reist zij ook met de groep mee. De methodiek gaat uit van een cyclisch proces, laag na laag pel je af en versterk je de kracht van je creativiteit. Dit is een persoonlijk proces en zal bij een ieder anders verlopen. Wat wel duidelijk is geworden, door alle ervaringen wereldwijd, is dat er veranderingen in jou zullen gaan plaatsvinden.

Tijdens de bijeenkomsten worden de ervaringen van alle deelnemers besproken en belevenissen worden gedeeld. We zullen diverse opdrachten doen die variëren van schilderen, plakken, collages maken, schrijven, fotograferen tot het maken van een ervaring-boswandeling. Bij alles wat we doen staat het plezier in het proces voorop. Ik bied je inspiratie, verdieping en nadenkertjes. Het boek, The artist’s way van Julia Cameron, gebruiken we als leidraad. Omdat veranderingen niet altijd langzaam hoeven gaan bied ik ook drie eenvoudige NLP technieken aan die je kunt inzetten wanneer jij dat wil: je goed voelen, nare gevoelens omkeren en het nemen van goede beslissingen. Tenslotte gebruik ik ook mindfulness oefeningen met een creatieve twist.

Hoe gaan we op reis? In vier bijeenkomsten werken we aan de verschillende onderwerpen die in het gelijknamige boek worden beschreven, per hoofdstuk. Tussen de bijeenkomsten door lees en werk je zelf aan het volgende hoofdstuk. De inspiratiemail versterkt het proces, daagt je uit, stimuleert je om door te gaan en nodigt je uit om mild te zijn voor jezelf.

 1. Je basis, de veiligheid terugvinden
 2. Je identiteit terugvinden
 3. Een gevoel van macht en synchroniciteit terugvinden
 4. Een gevoel van integriteit en eerlijkheid terugvinden
 5. Je kans grijpen terugvinden
 6. Een gevoel van overvloed terugvinden
 7. Een gevoel van verbondenheid terugvinden
 8. Je kracht terugvinden
 9. Jouw compassie terugvinden
 10. Een gevoel van zelfbescherming terugvinden
 11. Een gevoel van zelfstandigheid en autonomie terugvinden
 12. Je vertrouwen terugvinden

 

ATELIER JONASKE

Deurnehof 2

5043 GT Tilburg

Aanmelden of behoefte aan meer informatie? Stuur mij een mail

Fijn om te weten .... Je kunt bij mijn atelier vrij parkeren voor de deur en Station Tilburg-de Reeshof is op loopafstand. En, Tilburg is dé hotspot van Nederland aan het worden ...