Special Inspiratieworkshop!

Update maart 2019: Omdat de workshop een groot succes was geef ik deze opnieuw op zaterdag 29 juni 2019! Je kunt je dus voor deze workshop inschrijven.

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseer ik opnieuw een inspiratieworkshop omdat ik heel erg graag mijn ervaringen met de training The Artist's Way door Julia Cameron zelf wil overdragen. Ik verwacht nieuwe inzichten te horen en opdrachten te krijgen en zelf ook uit te voeren tijdens deze training.

Ik keek erg uit naar het weekend van 26 en 27 januari 2019. Uiteraard omdat ik het een bijzonder moment vind om Julia Cameron zelf aan het werk te zien. Ze is al op leeftijd maar is nog uiterst vitaal als ik de berichten lees. Ik ben ook gemotiveerd haar training mee te doen omdat ik het zo mooi vind om mijn nieuwe kennis daarna weer te delen met anderen en in te zetten in mijn eigen trainingen The Artist's Way.

Mijn kennis delen met anderen die òòk geïnspireerd en geraakt zijn door de kracht van The Artist's Way, die de training zelf al gedaan hebben maar die niet in de gelegenheid zijn om naar Nijmegen te reizen het aankomend weekend, voor hen organiseeer ik deze Special Inspiratieworkshop.

De reis die je start als je met The Artist's Way start is een boeiende reis, vol met ervaringen, creatieve processen, hobbels en bobbels. Het is vooral ook een helend proces, het weer terugvinden van de dingen waar je blij van wordt. Of dat nu tekenen, schilderen, schrijven, filmen, koken, naaien, tuinieren of fotograferen is. Door in het proces te -durven- zijn ben je in staat om - de vermeende kwaliteit- het eindproduct los te laten. 

Julia Cameron droeg voor en vertelde verhalen uit eigen ervaringen en ontmoetingen. Ze bood ons ook interactieve oefeningen, korte schrijfopdrachten en het interviewen van elkaar.

Zaterdag 29 juni 2019: special inspiratieworkshop de nieuwe inzichten van Julia Cameron

Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Kosten: € 75,- incl. BTW

Inbegrepen in de kosten zijn de benodigde materialen, koffie, thee en iets lekkers en een lichte lunch. Tevens ontvang je in de week na de workshop een extra inspiratiemail.

Aanmelden kan door het sturen van een mail naar jonaske@jonaske.nl