Trots!!! Met een paar uitroeptekens. Ik loop heel even, vanavond, voor de realiteit weer gewoon het leven van alle dag leeft, héél even naast mijn schoenen van trots! Ik ben namelijk geselecteerd om deel te nemen aan het project "Heden en verleden, Museum als inspiratiebron" in museum de Lakenhal. Dat is een mooi glas bubbels waard (voor de foto naast de schoenen)
Ik citeer de website-tekst:

"Een droom die uitkomt, jouw werk in een van de vier grote musea van Leiden tijdens het Textiel Festival 13 t/m 16 mei 2020.
Dat kan als jij je inschrijft als deelnemer voor het project “Heden en verleden, Museum als inspiratiebron” dat het STIDOC organiseert in samenwerking met vier Leidse musea: Museum De Lakenhal, Museum Volkenkunde, Hortus botanicus en Rijksmuseum Boerhaave.

Dit project is bedoeld voor de gevorderde textielbeoefenaar. Het start in het voorjaar van 2019 en loopt door tot het Textiel Festival in 2020. Het project wordt begeleid door: Joost Post, Eline Achterhuis, Resi van der Ploeg en Hetty Arens. De collectie van het museum wordt de inspiratiebron voor jouw werk. Je wordt begeleid door een kunstenaar/docent die samen met jou op zoek gaat naar een persoonlijke verwerking van een inspiratiebron uit de collectie van het museum. Jij gebruikt een kunstvoorwerp uit het verleden als inspiratiebron in je eigen tijd, je eigen vormgeving, je eigen stijl.
De vier kunstenaars begeleiden een groep van 15 deelnemers. Er vinden vier dag bijeenkomsten plaats in het museum."

https://www.textielfestival.nl/museum-masterclass/