• Meneer Visser kijkt naar mijn Pakje Kunst

    16 maart 2019

    klik hier >   Meneer Visser kijkt naar kunst deel 9

     

    Veel kijkplezier!

    Lees meer >> | 778 keer bekeken

  • Geselecteerd voor de Masterclass 'Museum als Inspiratiebron'

    8 maart 2019

    Trots!!! Met een paar uitroeptekens. Ik loop heel even, vanavond, voor de realiteit weer gewoon het leven van alle dag leeft, héél even naast mijn schoenen van trots! Ik ben namelijk geselecteerd om deel te nemen aan het project "Heden en verleden, Museum als inspiratiebron" in museum de Lakenhal. Dat is een mooi glas bubbels waard (voor de foto naast de schoenen)
    Ik citeer de website-tekst:

    "Een droom die uitkomt, jouw werk in een van de vier grote musea van Leiden tijdens het Textiel Festival 13 t/m 16 mei 2020.
    Dat kan als jij je inschrijft als deelnemer voor het project “Heden en verleden, Museum als inspiratiebron” dat het STIDOC organiseert in samenwerking met vier Leidse musea: Museum De Lakenhal, Museum Volkenkunde, Hortus botanicus en Rijksmuseum Boerhaave.

    Dit project is bedoeld voor de gevorderde textielbeoefenaar. Het start in het voorjaar van 2019 en loopt door tot het Textiel Festival in 2020. Het project wordt begeleid door: Joost Post, Eline Achterhuis, Resi van der Ploeg en Hetty Arens. De collectie van het museum wordt de inspiratiebron voor jouw werk. Je wordt begeleid door een kunstenaar/

    Lees meer >> | 684 keer bekeken

  • Een review in het Italiaans uit 2009

    18 februari 2019

    Bij het opschonen en opruimen van mijn bestanden kwam ik deze review weer tegen. Het lijkt zo lang geleden dat ik naar Ferrara reed. En dat is het ook ...

    Lees meer >> | 612 keer bekeken

  • herinnering: een beeld zegt meer dan 1000 woorden

    18 februari 2019

    Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

    In de tijd van het lege blad loop ik op een egel af. Zijn snuit verschijnt in zwarte penstreken op het papier. Een lampenkap in het bos steekt zijn licht op, beschijnt het kleine diertje en doet de stekels veranderen in haren. Zwart als git en schaduwen bruin als omber. Ik koester mij in de schaduw. Het bruine niets van een gezicht voor ogen. Vage contouren laten een zweem van een glimlach zien.

    Lees meer >> | 608 keer bekeken

  • Special Inspiratieworkshop nieuwe inzichten The Artist's Way van Julia Cameron

    22 januari 2019

    Special Inspiratieworkshop!

    Update maart 2019: Omdat de workshop een groot succes was geef ik deze opnieuw op zaterdag 29 juni 2019! Je kunt je dus voor deze workshop inschrijven.

    Op zaterdag 29 juni 2019 organiseer ik opnieuw een inspiratieworkshop omdat ik heel erg graag mijn ervaringen met de training The Artist's Way door Julia Cameron zelf wil overdragen. Ik verwacht nieuwe inzichten te horen en opdrachten te krijgen en zelf ook uit te voeren tijdens deze training.

    Lees meer >> | 600 keer bekeken

  • Verkocht - Steken tekens 6

    8 januari 2019

    Verkocht in galerie d'Article in Wijk bij Duurstede: Steken tekens 6

    Ik wens de nieuwe bezitter(s) heel veel plezier met dit, voor mij tedere, werk. Het roept herinneringen op aan Kathmandu (Nepal) en de eerste dwaaltochten in 2015 door de steegjes   temidden van een voortdurend aanwezige stroom mensen, geuren en kleuren.

    Lees meer >> | 561 keer bekeken

  • Primeur Julia Cameron in Nederland - 2 daagse training TAW

    5 januari 2019

    Hier kijk ik nu al naar uit! Julia Cameron ontmoeten en uit de eerste hand meer en meer kennis en kunde vergaren over The Artist's Way (TAW) en -natuurlijk- mijn eigen creativiteit. Het moge duidelijk zijn dat ik aanwezig ben bij deze tweedaagse training eind januari.

    Hieronder is het volledige persbericht te lezen. Ik deel het graag maar heb geen idee of er nog kaarten te verkrijgen zijn. Daarvoor is het raadzaam om de verschillende social media zelf te bezoeken. 

    Lees meer >> | 643 keer bekeken

  • Creatieve inspiratieworkshops aanbod 2019

    29 november 2018

    Wil jij je creativiteit een boost geven of heb je zin om een levensthema op verschillende beeldende manieren te onderzoeken? Of heb je gewoon zin om je een dag onder te dompelen in een fijn atelier?

    Mijn inspiratieworkshops kennen altijd een thema en zijn altijd weer verrassend. Door te starten met verfrissende schrijfopdrachten bijvoorbeeld, ervaar je dat je gaat focussen op het onderwerp op een andere manier dan je gewend bent.

    Lees meer >> | 1605 keer bekeken

  • The Artist's Way training gedaan en wat nu? Op-fris-workshops TAW 2019

    29 november 2018

    Je hebt een Training The Artist's Way gevolgd, bij mij of bij iemand anders. En dan sta je er alleen voor. Hoe zorg je voor een duurzame focus, hoe blijf je stappen zetten op weg naar het realiseren van jouw plannen? Wellicht kom je opnieuw monsters tegen of misschien wel nieuwe monsters. Hoe kom jij in actie en hoe kun je dat proces versnellen en hoe kun je steun vragen bij de juiste mensen.

    Lees meer >> | 542 keer bekeken

  • Training The Artist's Way aanbod 2019 en 2020

    29 november 2018

    Maak tijd voor je dromen en zorg voor meer inspiratie in het leven van alledag.

    Hoe maak jij tijd voor jouw dromen? Hoe zorg jij voor meer inspiratie in het leven van alledag of op je werk? Heb jij altijd al dat boek willen schrijven of je eigen bedrijf willen starten? The Artist’s Way heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het gaan uitvoeren van hun plannen, van hun dromen. In deze training leer je hoe je tijd maakt, hoe je voor meer inspiratie zorgt. Ervaar in korte tijd hoe je je creativiteit -weer- vorm kunt geven in je leven. Leer hoe je je dromen vertaalt naar concrete stappen.

    Lees meer >> | 1277 keer bekeken

  • Meer blogs >>